Midt-Norsk Seilskole as

CV24 Raw6603


Å være på sjøen er for de fleste en hobby og en fantastisk ferieform. Trivsel ombord avhenger imidlertid av om du behersker og er forberedt på ulike situasjoner - enten det dreier seg om navigering eller å få seilene til å stå optimalt.

Midt-Norsk Seilskole as er en seilskole med base i Trondheim. Vi skal være totalleverandør av både praktiske og teoretiske kurs for fritidsbåtbrukere - seil og motor. 

De praktiske seilkursene baseres på det internasjonalt anerkjente RYA systemet. Fra nybegynner kurs som Start Seiling til mer kvalifiserende kurs som Day Skipper og Yachtmaster.

Vårt kursprogram vil gi deg mulighet til å utvikle dine seilferdigheter, slik at du skal føle deg trygg og sikker ombord og oppleve den fantastiske ekte seilgleden.

Midt-Norsk Seilskole AS er en av to seilskoler i Norge og det eneste i Midt-Norge som kan utstede de internasjonalt anerkjente RYA kursbevisene og sertifikatene.

Midt-Norsk seilskole AS er godkjent av Sjøfartsdirektoratet for å avholde ICC Praktisk prøve for utstedelse av - International Certificate of Competence -Internasjonalt båtførersertifikat.

Midt-Norsk Seilskole AS er godkjent som kursholder for fritidsskipper D5L, D5LA og praktisk utsjekk, av Sjøfartsdirektoratet. Vi vil kjøre med et litt mer praktisk løp enn andre skoler. Følg med på hjemmesiden for kursdatoer.

Nyheter:

Kurskalender 2020 er lagt ut på hjemmesiden.


© Midt-Norsk Seilskole as 2020